Trouwceremonie

Ik hoop natuurlijk dat elk bruidspaar enthousiast wordt bij het lezen van mijn website!
Wanneer jullie besluiten contact met mij te zoeken, zal er allereerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek volgen. In dat gesprek maken we nader kennis met elkaar. We bespreken jullie wensen, ideeën en mogelijkheden.
En, heel belangrijk, het is de mogelijkheid voor jullie om te kijken of jullie een goed gevoel krijgen bij mij. Hebben jullie er alle vertrouwen in dat ik aan de hand van jullie input een prachtige ceremonie kan verzorgen!
Ik vind het prettig om dit gesprek ‘in levende lijve’ plaats te laten vinden. Dit kan bij mij thuis of bij jullie, of ergens halverwege.

Wanneer jullie besluiten om met mij samen te werken volgt er een tweede gesprek.
Deze is bij voorkeur bij jullie thuis. Ik vind het belangrijk om jullie te ontmoeten in jullie eigen, vertrouwde omgeving. Zo kunnen we, op een voor jullie zo ontspannen mogelijke manier, plannen maken voor jullie moment!
Samen nemen we de ceremonie van begin tot eind door.
Met oog voor detail. Er komt veel op jullie af als bruidspaar, en dan is het fijn dat ik vanuit mijn ervaring mee kan denken en jullie verschillende mogelijkheden kan aanbieden.

Dan, heel belangrijk: Jullie liefdesverhaal: De eerste ontmoeting. Mooie en waardevolle momenten die jullie samen meegemaakt hebben. Wat typeert jullie, waarom is het nu juist die ene vrouw of die ene man naast je, die jouw hart sneller deed kloppen.

Met de informatie die ik van jullie krijg tijdens het gesprek ga ik aan de slag. Ik schrijf een persoonlijke speech. Waarin jullie je zullen herkennen, maar hopelijk ook op een leuke manier verrast worden. Luchtig en sfeervol. Met ruimte voor een lach en een traan. Maar altijd afgestemd op de sfeer en de toon die jullie aangeven.